Sale!

Si të ushqehem në Hashimoto

20.00 10.00

Categories:

Description

Sëmundja e Hashimoto është patologjia më e zakonshme autoimune dhe shkaku kryesor i hipotiroidizmit. Gjëndra tiroide luan një rol kryesor në metabolizëm, në rritje, në rregullimin e hormoneve dhe në temperaturën e trupit. Kur një person ka Hashimoto, tiroidja është kronikisht në inflamacion e për pasojë nuk funksionon si një tiroide normale.
Tiroidja normalisht ngadalëson ose ndalon prodhimin e hormoneve thelbësore, të cilat mund të shkaktojnë shtim në peshë, lëkurë të thatë, humbje të flokëve,
lodhje, kapsllëk dhe ndjeshmëri ndaj të ftohtit. Ndaj të gjitha këto më sipër janë simptomat e zakonshme të Hashimotos.

Në këtë ebook do të gjeni të gjitha këshillat nutricionale dhe një dietë shembull për t’u ndjekur për ju që vuani nga kjo patologji.