Blog
Nuk Ju Pëlqejnë Perimet? Përgjegjëse Mund Të Jenë Gjenet Tuaja

Nuk Ju Pëlqejnë Perimet? Përgjegjëse Mund Të Jenë Gjenet Tuaja

Pse është e vështirë për disa njerëz të hanë perime? Studiuesit në Universitetin e Kentucky besojnë se një gjen i…

Lexo më shumë
Dieta trend e modës; Ketogjenike

Dieta trend e modës; Ketogjenike

Me gjithë përparimet e vazhdueshme në botën mjekësore, obeziteti vazhdon të mbetet një rrezik i madh në mbarë botën për…

Lexo më shumë
Ne Zbulim Te Zorres Sone – Pjesa 1; Dr Matina Cobo

Ne Zbulim Te Zorres Sone – Pjesa 1; Dr Matina Cobo

Një ndër temat e mia të preferuara e cila ngelet kaq e gjërë dhe rreth së cilës shkencëtarët e mjekët…

Lexo më shumë
Zink, Magnezium, Vitamin C Dhe D = Imunitet Optimal! – Dr Matina Cobo

Zink, Magnezium, Vitamin C Dhe D = Imunitet Optimal! – Dr Matina Cobo

Ju kam thene perhere se sa rendesi ka ndjekja e dietes sa me te plote me nutriente. Por te rendesishme…

Lexo më shumë