Sale!

Si të ushqehemi kur vuajmë nga IBS

20.00 10.00

Categories:

Description

Sindroma e zorrës së irrituar (IBS) është një çrregullim i zakonshëm që prek zorrën e trashë. Shenjat dhe simptomat përfshijnë krampe, dhimbje barku,
bloating, gazra, dhe diarre ose kapsllëk, ose të dyja të alteruara. IBS është një gjendje kronike që ju duhet ta menaxhoni afatgjatë.

Fatkeqësisht po përhapet gjërësisht në popullatë, por përmes dietës FODMAP ju mund t’ja dilni të ulni simptomat dhe të përmirësoni klinikën.

Në këtë ebook ju do të gjeni të gjitha këshillat nutricionale si dhe një dietë shembull për t’u ndjekur.