Si te ushqehem ne shtatzeni?

20.00

Categories:

Description

Per te gjithe neneat qe jane ne pritje te embel, ky ebook permban:
– ushqimet qe dueht te eleminoni ngadieta juaj
– regjimin e pershtatshem per ne shtatzeni ne tremujorin 2 & 3, e pershtatshem per te luftuar konstipacionin si dhe per te mbajtur ne kontroll shtimin e kileve ne shtatzeni.