techoice Posts

Author: techoice

Nuk Ju Pëlqejnë Perimet? Përgjegjëse Mund Të Jenë Gjenet Tuaja

Pse është e vështirë për disa njerëz të hanë perime? Studiuesit në Universitetin e Kentucky besojnë se një gjen i caktuar i bën përbërësit në disa perime me shije veçanërisht të hidhur për disa njerëz, kështu që ata shmangin perime ushqyese, të shëndetshme për zemrën si brokoli, lakrat e Brukselit dhe lakrat e tjera. Individë […]

Ne Zbulim Te Zorres Sone – Pjesa 1; Dr Matina Cobo

Një ndër temat e mia të preferuara e cila ngelet kaq e gjërë dhe rreth së cilës shkencëtarët e mjekët ende nuk kanë përfundime konkrete. MIKROBIOTA INTESTINALE. Të jetë e vërtetë se nga ato mikrobe buron 70-80% e imunitetit tonë? Të jetë e vërtetë se prej disbalancave të tyre vërtet të shkaktohen sëmundjet? Të gjithë jemi […]