Sale!

Udhëzuesi i plotë për Intermittent Fasting & dietë shëmbull

15.00 7.50

Categories:

Description

Intermittent Fasting I njohur shqip si një lloj agjërimi (IF) aktualisht është një nga tendencat më të njohura të shëndetit dhe fitness-it në botë. Njerëzit po e përdorin për të humbur peshë, për të përmirësuar shëndetin e tyre ose thjesht për të thjeshtuar stilin e jetës. Shumë studime tregojnë se IF mund të ketë efekte të
fuqishme mbi trupin dhe trurin tuaj dhe madje mund t’ju ndihmojë të jetoni më gjatë.

Në këtë ebook do të gjeni përgjigje për intermittent fasting si dhe një dietë shembull.