Si te ushqehem ne laktacion?

20.00

Categories:

Description

Per te gjitha nenat gjidhenese, ky eshte regjimi ideal per te shtuar sasine e qumeshtit tuaj, per te minimizuar kolikat e bebit tuaj, per te luftuar konstipacionin si dhe per te riardhur ne format e paralindjes.