Sale!

Guida për tiroiden

70.00 20.00

Categories:

Description

Një guidë e plotë për sëmundjet më të shpeshta të tiroides, hipotiroidizmi dhe tiroiditi Hashimoto.
Ky libër është rezultat i një përvoje personale, autobiografike dhe vetënjohëse dhe buron nga studime, kërkime dhe rezultate nga pacientët e mi. Prandaj, ky libër ka për qëllim t’ju japë sa më shumë informacion për kontrollin e shëndetit të tiroides. 2 dieta model në përmbajtje.