Sale!

Fitin21 – Sirtfood diet

30.00 20.00

Categories:

Description

Per kedo qe deshiron te humbase kilograme shpejt, kjo diete aktivizon gjenet tuaja “të dobëta”. Bazohet mbi sirtuinat (SIRTs), një grup prej 7 proteinash që gjenden në trup që është treguar se rregullojnë një sërë funksionesh, duke përfshirë metabolizmin, inflamacionin dhe jetëgjatësinë.